ThermoShield TopCoat tetőfesték

Elviselhetetlen forróság a tetőtérben? Próbálta már a Thermo-Shield hőszigetelő festéket?

Tikkasztó forróság fogadja hazaérkezve és a nyári éjszakákon sem enyhül a helyzet? A probléma a tetőtérben csak még égetőbbé válik, ezért korántsem mindegy, hogy mennyire figyel oda a hőszigetelésre. De vajon milyen rendszer mellett érdemes letenni a voksot? A hagyományos típusokkal kapcsolatban egyre többen belátják, hogy azok nem látják el maradéktalanul feladatukat. Az éjszakai forgolódás és az elviselhetetlen meleg ellen azonban létezik megoldás, mégpedig egy korszerű tetőfesték személyében.

A Thermo-Shield tetőfesték egyszerre véd a nyári forróság és a téli hideg ellen!

A tetőtérben különösen érezhető a kinti időjárás, s ez sajnos az energiafelhasználásra is rányomja bélyegét. Gyakran nem elegendő a légkondi használata, és a téli időszakban a fűtés is mind nagyobb költségeket jelent.

 • Álmatlanul forgolódik éjszaka a melegtől?
 • Még magas fokozatú fűtés esetén is huzat-jelenséget tapasztal?
 • Alig várja, hogy nyáron elmenjen otthonról?
 • Gondolt már arra, hogy hőszigetelő tetőfestékkel gondoskodjon a megfelelő belső mikroklímáról?

A területen egyedülálló színvonallal áll rendelkezésre a Thermo-Shield, mely védelmet biztosít a nyári felmelegedés ellen, és eredményesen vethető be a téli hideggel szemben is.

A homlokzaton, beltérben és fa alapanyagokon is bizonyított termékcsaládnak köszönhetően a tetőtérben akár nyolc fokkal is hűvösebb lehet a nyári napokon. Hát nem elegendő ez ahhoz, hogy végre kellemesen érezze magát otthon a hőségriadók idején is?

A téli időszakban is meglepően sokat takarékoskodhat akkor, ha gondoskodik a tető megfelelő hőszigeteléséről. A méregdrága szigetelőrendszerek helyett azonban létezik egy olyan megoldás, amelynek köszönhetően akár 20-25 százalékkal kevesebbet kell majd fűtésre költenie. Miért fizetne tehát többet a klíma, vagy a fűtés kapcsán, ha kihozható olcsóbban is a dolog, s ennek ráadásul a benti hőmérséklet sem látja kárát?

Ma már nem csak külföldön, de hazánkban is egyre többen választják a népszerű márkát, melynek hála több maradhat a családi kasszában.

A tapasztalatok egyértelműen alátámasztják, hogy megéri a Thermo-Shield tetőfesték mellett letenni a voksot.

„ A Thermo-Shield termékcsaláddal két éve találkoztam először, amikor a homlokzatot és a helyiségek falait festettem le velük. Nagyon könnyen tudtam dolgozni az anyaggal, így még szakembert sem kellett hívni. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy nyáron klíma nélkül is elviselhető a meleg, télen pedig kevesebbet kell fűtésre költeni.

A tetőtérben különösen sok gondot okoztak a hőmérsékleti viszonyok, s bár a penészesedésnek végleg búcsút mondhattam, de úgy gondoltam, idén kipróbálom a Thermo-Shield tetőfestéket is.

Az eredmények messze felülmúlták várakozásaimat, hiszen ez a nyár végre úgy telt el, hogy a tetőtéri hálószobában még hőségriadó idején is nyugodtan tudtunk aludni. Szomszédom folyamatosan arról panaszkodik, hogy a tetőtérben még este is 32 fok van náluk. Ezzel szemben a mi otthonunkban kellemes 25 fok uralkodik fent, és még a klíma használatára sem kell sort kerítenünk.

Örülök, hogy tetőn is el tudtam végezni saját kézzel a munkálatokat, ráadásul a rászánt időnél sokkal gyorsabban. A Thermo-Shield festékek nálam maximálisan beváltak, és jövőre anyósoméknál is ezzel fogjuk elvégezni a hőszigetelő felújítást.

Köszönettel: Mészáros Ádám

Hogyan képes minderre a Thermo-Shield tetőbevonat?

A TermoShield tetőfesték speciális összetételének köszönhetően gondoskodik a hőszigetelésről, és ugyanakkor éveken keresztül kifogástalan állapotban marad. A benne megtalálható kerámiagömbök a napsugárzás legalább 85%-át visszaverik, valamin eloszlatják a hőt a tető teljes felszínén, így az nem tud átforrósodni. Egyaránt használható cserépre, fémre, palára, vagy zsindelyborítású tetőkre is. Hála a gyors száradásnak hamar lehet a munkával végezni, ráadásul még szakember sem szükséges hozzá. A festék színárnyalattól függetlenül elvégzi hőszigetelő feladatát, s a kínálatban megtalálható több mint 4000 szín között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Mivel rendkívül rugalmas bevonatról van szó a Thermo-Shield festékek esetében, így nem kell attól tartani, hogy az időjárás viszontagságainak hatására repedezni és leperegni kezd a festék.

A professzionális megoldásnak köszönhetően

 • Nyáron akár nyolc fokkal hűvösebb lesz otthonában, méghozzá klíma használata nélkül.
 • Télen legalább 20-25%-kal csökkenthető a fűtésre fordított kiadások nagysága.
 • Az alacsonyabb fűtési ráfordítások és a klíma terén történő spórolás eredményeként több marad majd zsebében.
 • Elfelejtheti a tikkasztó meleget otthonában, és télen is kellemes hőérzet jellemzi majd a lakásban töltött időt.

Mennyire nehéz használni ezt a festéket?

Sokan azt gondolják, hogy a Thermo-Shield festék használata nehézkes és csak szakember segítségével oldható meg. Jó hír azonban, hogy elég hozzá ecset, henger vagy szórópisztoly, és minden gond nélkül saját maga is lefestheti a tetőt. Ezzel nem csak a munkadíjat spórolhatja meg, de hozzáadhatja saját keze munkáját is otthona komfortosabbá tételéhez.

Miért éri meg tehát a Thermo-Shield tetőfestéket választani?

 • A kerámiagömböket tartalmazó festék ténylegesen is bizonyított a hőszigetelés terén, s segítségével ezreket takarékoskodhat minden hónapban a lakás hűtési illetve fűtési költségein.
 • A kerámiagömbök visszaverik a napsugarakat, így a hőszigetelés optimálisan megvalósul. A kötőanyag lehetővé teszi, hogy a nedvesség távozzon a tetőelemekből, így elkerülhető a penészesedés és annak minden velejárója.
 • Folyamatos ellenőrzések és kísérletek támasztják alá, hogy a Thermo-Shield valóban működőképes és a hagyományos hőszigetelő rendszereknél korszerűbb megoldásként áll rendelkezésre.

Gondolta volna, hogy ez még nem minden? A Thermo-Shield ennél sokkal többet tud!

A kiváló minőségű hőszigetelő tetőfesték további előnyei:

 • A rugalmas festékbevonat repedésektől mentesen szolgálja a tető hőszigetelését.
 • Mivel nem jelennek meg rajta repedések, így az esővíz sem szivárog be, nem kell tartani az átnedvesedéstől.
 • A kerámiafestéknek nem ártanak a savak, a szmog, a sók, az ózon, és az UV-sugárzásnak is kiválóan ellenáll az anyag.
 • A Thermo-Shield még extrém időjárási körülmények között is megfelelő védelmet biztosít, és legyen szó hóról, jégről, heves záporokról, az építőelemek szárazak maradnak. A nedvesség kiküszöbölése pedig egyenlő a rothadás megelőzésével.
 • A rugalmas kötőanyag -40 és +150 fok között biztosítja előnyös tulajdonságait, és garantáltan nem fordulhatnak elő a festék felületén repedések.
 • Mivel nedvességszabályozó hatással bír, így gombák, algák és mohák biztosan nem telependek majd meg a tető felszínén. Mivel ezek viseltes külsőt kölcsönöznének a tetőnek, így hosszú éveken át újszerű állapotban marad majd otthona.

Mégis mennyibe kerül a korszerű tetőfesték?

A professzionális tetőbevonat a hagyományos szigetelő rendszereknél olcsóbban elérhető, ráadásul időtálló minőséget is garantál. Nem lesz szükség arra, hogy egy év múlva újra a felújítással vesződjön.

Ha felújításhoz, kivitelezéshez keresi az ideális festéket, érdemes megismerkednie a Thermo-Shield termékcsaláddal!

Az űrkutatás terén is használt és bizonyított kerámia bevonat a legjobb választás a hőszigetelés korszerű megvalósítására. A hosszas szigetelési munkálatok helyett akár saját kézzel is elvégezheti a festést a homlokzaton, beltérben és a tetőn is.

A Thermo-Shield tetőfesték egyszerre véd a nyári forróság és a téli hideg ellen!

Ne várja meg, míg átnedvesednek az épületelemek, vagy ismét egy tikkasztó nyár következik a tetőtérben! A Thermo-Shield mindazokra a problémákra segítséget kínál, melyek az ingatlanok hőszigetelésével és külső festésével kapcsolatban fel szoktak merülni.

Forduljon bizalommal szakembereinkhez!

alfoldi-istvanAlföldi István

Építészmérnök - Az utóbbi 25 évemben főként hőszigeteléssel foglalkoztam, forduljon hozzám bizalommal! Thermo-Shield Hivatalos Magyarországi Képviselet

 

Egy hozzászólás a(z) “ThermoShield TopCoat tetőfesték” oldalhoz

 1. Szeretnék venni, jelenleg vörös zsindely van a tetőn, ezt szeretném lefesteni.
  Kb. 140 m2.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + 20 =