US Nyilatkozat

Az SPM Thermo-Shield INC által kiadott hivatalos nyilatkozat, hogy ki a forgalmazó

Mint a nyilatkozatból látszódik a Czinege és Fiai Kft érdeklődött a hivatalos gyártó cégnél, hogy ki a hivatalos Thermo-Shield forgalmazó Magyarországon és erre kapta az alábbi hivatalos nyilatkozatot.

RÖVIDEN: A Hamisított festéket áruló Czinege és Fiai Kft (aki hivatalos forgalmazónak állítja be magát) érdeklődött, hogy KI a hivatalos forgalmazó. Vicces…

alfoldi-istvanAlföldi István

Építészmérnök - Az utóbbi 25 évemben főként hőszigeteléssel foglalkoztam, forduljon hozzám bizalommal! Thermo-Shield Hivatalos Magyarországi Képviselet

 

5 hozzászólás a(z) “US Nyilatkozat” oldalhoz

 1. A koos oldalán is régóta erről és a GVH-s büntetésről van szó! A Cinege Úr ott persze megpróbálta magát „tisztára” mosni, de nem igazán jött ki jól a dolgoból. Személyesen nem vagyok érintett, csak majdnem ügyfelük lettem, de köszönöm: SOHA!

  Rajtam ne gazdagodjon meg semmilyen csaló! Az meg külön felháborító, hogyaz eredeti Thermo-Shield nevetúgylelpoták, hogy elhagyták a kötőjelet: Thermoshield. Ez a legaljasabb kínaihamisítókat idézi. A GVH büntetésén sem csodálkozom…gondolom mindent kihagyott a festékből a magasabb profit reményében.

 2. Jól értem, hogy a Czinege Kft nem az eredeti festéket forgalmazza, amit az USA-ben gyártanak? Akkor tulajdonképpen ez egy csaló, 2 évvel ezelőtt vásároltunk tőlük 120m2 re elegendő festékanyagot, és a napokban vettük észre, hogy elkezdett leperegni a festék. A penész is ismét kiütött, talán jobban mint eddig.

  Igazából attól tartok, át lettünk verve. Ezért feljelentést fogok tenni! Én semmiképp sem ajánlom a Czinege cégét, hogy tőlük vegyenek. Ócska és gyatra festéket árul horror áron! Sajnálom, hogy csak most találtam erre az oldalra, ahol valóban elmondják az igazságot.

 3. Kedves Ede!

  Sajnáljuk a történetet, azt meg főleg, hogy egy csaló visszaélt a nevünkkel! Biztosan nem az eredeti Thermo-Shield festéket vásárolta, ezért tapasztalhatta azt, amit leírt! Mi mindent megteszünk, hogy helyreállítsuk a termékünk hírnevét, felajánlunk Önnek 40%-os kedvezményt az EREDETI -festékre és 20 év garanciát. (Írtam privátban.)

 4. Tisztelt Alföldi Úr!
  A beltéri falfestékekkel kapcsolatban szeretnék érdeklődni, és kicsit nehezményezem, hogy az én mail címemet meg kell adni, de ön nem ad lehetőséget egyenesben kérdezni. Minden rossz vélemény ellenére szeretnék mindent megtudni a festékekről, az áráról és a beszerezhetőségének forrásáról, csak őszintén.
  Válaszát várom.
  Üdvözlettel: Ferenczi Zsuzsanna

 5. Tisztelt Márkaképviselet!

  A hővédő festéken milyen vizsgálatokat végeztek el?
  Főleg a hőtechnikai vizsgálat folyamata érdekelne.
  Szabványos az eljárás vagy egyedi mérési eljárást dolgozott ki a gyártócég?
  Van teljesítmény nyilatkozat?
  Válaszukat előre köszönöm!

  Üdvözlettel: Góré Botond

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − tizenkettő =