Thermoshield előnyök

A Thermo-Shield® különbség


Egyenletes hőmérséklet

A Thermo-Shield® egy elasztomer akril emulzió energiatakarékos keramikus mikro gömbökkel. Teljes mértékben csúcsminőségű szintetikus anyagokból készült, így nincsen kitéve a gyors lebomlásnak és értékcsökkenésnek, mint ahogy az a hagyományos festékek és bevonatoknál megszokott. Az alábbiakban találhatja azokat az előnyöket és kedvezményeket, amelyeket a Thermo-Shield® alkalmazása kapcsán tapasztalhat:

 1. Csökkenti az energiafogyasztást / költségeket bármilyen klimatikus viszonyok között.
 2. Kitűnő tapadást biztosít a legtöbb anyaghoz, mint pl. az acél, alapozatlan vagy horganyzott fém, fa, beton, kő, csempe, hab, gumi, műanyag vagy egyebek (alkalmazható aszfalthoz és kátrányhoz is a Thermo-Shield akril Flex Tac, mint alapbevonattal).
 3. Tűz- és időjárásálló rugalmas bevonatot képez, amely képes az energiaköltségeket akár 40%-kal is csökkenteni.
 4. Vízállóság: a tetőszerkezet ellenáll folyó vagy állóvíznek.
 5. Változó áteresztőképesség: a polimerek összezsugorodnak száradáskor, amely lehetővé teszi az anyag levegőzését és párolgás létrejöttét, azonban kitágulnak, amikor a nedvesség kiváló védelmet nyújt a nedvesség beszivárgás okozta károkkal szemben
 6. A Thermo-Shield® Interior lényegesen veri a 25 lángterjedési fokozat 1. szintjét és az 50 vagy annál kisebb mértékű füstterjedési indexet. A Thermo-Shield® Interior tényleges lángterjedési indexe 6,3, míg füstterjedési mutatója mindössze 1,9.
 7. A vizsgálatot végző laboratóriumok a Thermo-Shield® tetőbevonatokat az UL osztályozás szerinti A tűzvédelmi osztályba sorolták.
 8. Az élettartam 2-3-szorosa a hagyományos festékek és bevonatok élettartamának: nem károsítja az UV-fény, nem keményedik vagy repedezik fel, nem krétásodik és szükségtelenné teszi a 4-6 évenkénti újrafestést.
 9. Rugalmas marad -500F hőmérsékletnél is, szilárdságát -4000F-nél és megtartja; kiküszöböli a hősokk okozta károkat.
 10. Olyan hőszigetelést hoz létre, amely nem vezeti a hőt és visszaveri illetve szétszórja a felületről a hőt. Ennek egy R-22-nek megfelelő szigetelési együtthatója van a napenergiával szemben.
 11. Kiváló a nyúlása, ruganyossága valamint regenerálási tulajdonsága, lehetővé téve azt, hogy a felületi repedéseket a külső és belső felületeken kijavítsa és későbbi repedések képződését megakadályozza. A rugalmas tetőbevonat rendszer együtt mozog az épületszerkezettel, ezáltal meggátolva újabb repedések képződését.
 12. Kiküszöböli meleg levegő érintkezését hideg felülettel és csökkenti a hőmérséklet különbséget, ezáltal csökkentve vagy megszüntetve a kondenzációt.
 13. Költséghatékony: rövid idő alatt megtérül az energia megtakarítás valamint a hosszú élettartam jóvoltából.
 14. Masszív, rugalmas, membránszerű bevonatot képez a teljes felületen varrat- és tapadási problémák nélkül; gyakorlatilag megszüntetve bármilyen levegő beszivárgást, amely az egyik leggyakoribb forrása az épületek hőátadásának.
 15. Vízben oldódó; könnyen felhasználható és könnyen tisztítható; nincsen bonyolult eszközökre szükség.
 16. Vizes bázisú és nem toxikus folyékony vagy száraz állapotban – KÖRNYEZETILEG ZÖLD TERMÉK.
 17. A kívánt árnyalatra színezhető; kiváló az elhalványulással szembeni ellenállása.
 18. Jégesőnek ellenálló.
 19. Tűzálló
 20. Penészálló
 21. Könnyen mosható.
 22. Szél- és só kopásálló
 23. A hangot visszaveri annak forrásához, nem engedve a felület hangterjedését, ezáltal csökkenti a zajszintet.
 24. Ellenáll a légszennyeződésnek.
 25. Változó áteresztőképességű: ha a bevonat száraz, a polimerek összezsugorodnak, lehetővé téve a bezárt nedvesség kipárolgását; de ha nedves, a polimerek kitágulnak és vízhatlanná válnak. Ez megelőzi a hólyagképződést illetve a szerkezeten belüli nedvesség képződését.
 26. Magas fokú komfortérzetet kelt az épületben a zaj csökkentése valamint azáltal, hogy a belső átlaghőmérsékletet stabilabb szinten tartja.
 27. Igen alacsony karbantartási költségek.
 28. A kész membrán nagyon alacsony súlyú; csak 30 lb. 100 négyzetlábanként (a kátrány és a kavics jellemzően 600 lb. 100 négyzetlábanként).
 29. Normál járásnak ellenálló.
 30. Munkakímélő felhasználás a tetőn / költséghatékony alkalmazás.
 31. KÉSZÜLT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN.

 

 

alfoldi-istvanAlföldi István

Építészmérnök - Az utóbbi 25 évemben főként hőszigeteléssel foglalkoztam, forduljon hozzám bizalommal! Thermo-Shield Hivatalos Magyarországi Képviselet

 

5 hozzászólás a(z) “Thermoshield előnyök” oldalhoz

 1. Szevasz István!

  Tudod, én intéztem annó a domain neveket a cégnél, úgyhogy eléggé figyelemmel követem a domain nevekkel kapcsolatos híreket, alakulásokat. Figyelmeztetni szeretnélek, hogy a csalók betámadták ezt az org.hu-s oldad. Még időben vagy, ha webes/informatikai segítség kell szólj!

  Üdv: Kiss Tamás

 2. Szevasz Tamás!

  Köszi, hogy szóltál. Nem figyeltem mert ezer dolgom volt. Szerencsére itt az informatikus csapat, konzultálok velük, mi a teendő. Ez a gátlástan „madárember” folyton ezt csinálja, de megoldjuk házon belül.

 3. Szia Tamás!

  Megbeszéltem a kollégákkal mit ajánlanak ilyen domain lopás esetére, és már minden ok! Megoldottuk a dolgot.

  Írtam is egy cikket az egészről:
  https://thermoshield-hivatalos.com/fontos-ismet-megtamadtak-bennunket-a-netes-csalok/

  Szerencsére értik a dolgukat, a Google hamarosan az új domain-el indexelni, minden menni fog . Az oldalt pedig megújítjuk, mert elég „kopottas” volt. Úgyhogy hamarosan láthatod az design-t is. Jó lett, már láttam a PS terven, amit János dobott össze.

 4. Szevasz István!

  Szuper lett az oldal, hogy lettetek készen ilyen gyorsan? Látom reszponzívba is tettétek, elmehetnétek Thermo-Shield forgalmazás mellett weboldalkészítőnek is. Gratula! Sok sikert!

  Ahogy nézem a 301 is rendben van, úgyhogy elmehet a francba az a cinege netes kókler csaló! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =