Kizárólagossági megállapodás

Az eredeti Thermo-Shield termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója

A kizárólagossági megállapodásokat nem szokás nyilvánosságra hozni, de tekintettel a Thermo-Shield® név és festék  körül kialakult valótlan állítások tömegére, szándékos félrevezetésre, annak érdekében, hogy tisztázzuk, ki forgalmazhatja Magyarországon kizárólagosan az eredeti Thermo-Shield®  festéket, közzétesszük a publikus pontjait.

Az eredeti Thermo-Shield®  festékek kizárólagos gyártója: SPM ThermoShield INC. / DAKOTA / USA és nem a német SICC GmbH.

A Thermo-Shield szó mint védjegy tulajdonosa: SPM ThermoShield INC. / DAKOTA / USA és nem a német SICC GmbH.

A Thermo-Shield® festékek kizárólagos magyarországi forgalmazója: mi vagyunk, és nem a német SICC GmbH által megevezett cég,  azaz az eredeti Thermo-Shield festékek magyaroszági forgalmazója nem a Czinege és Fiai Kft.

 

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Üzenet

  alfoldi-istvanAlföldi István

  Építészmérnök - Az utóbbi 25 évemben főként hőszigeteléssel foglalkoztam, forduljon hozzám bizalommal! Thermo-Shield Hivatalos Magyarországi Képviselet

   

  2 hozzászólás a(z) “Kizárólagossági megállapodás” oldalhoz

  1. A Czinege és Fiai Kft. csalók!
   Önök megadják a telefonszámot, adószámot, postacímet, faxot, cégjegyzékszámot, székhelyet, Náluk viszont nincs semmi elérhetőség, lehetőség kapcsolatfelvételre! Csak a másik ember lehúzása van náluk!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  öt × négy =